Mastiffsåsens news

HälsoundersökningVåra hundar

Posted by Kristin Nilsen Tue, May 29, 2012 09:28:12

Hulda har varit hos veterinären och blivit undersökt för patella och hjärtat. Båda undersökningarna visade resultatet UA (utan anmärkning). Ett glädjande besked. Nu väntar en spännande tid inför kommande planering av valpkull.

2-årig hane söker nytt hemÖvrigt

Posted by Kristin Nilsen Wed, November 09, 2011 17:59:39

Hane på snart två år söker nytt hem. Han är efter Thora och Charlie. Kontakta oss via telefon eller mail för mer information.

Hulda har varit i NorgeUtställningar

Posted by Kristin Nilsen Tue, October 11, 2011 21:32:41

Blog image

Den 18 september var jag uppe i Moss i Norge och ställde ut Hulda. Hon fick bedömningen Excellent och slutade som 3 bästa tik med CK, domare Daniela Risdan från Slovakien.

Annars har tiden mest rullat på. Charlie och Hulda har sina bus-race här hemma då de ser mer eller mindre helt galna ut. Mina sötnosar! De är för goá de små trubbnosarna.

Blog image

Charlies senaste kull med valpar som han har med Ruda ser verkligen lovande ut. Grova och kompakta valpar som ska bli spännande att få följa under uppväxten.

Blog image

Under sommaren har turerna ofta gått ner till strandkanten där Charlie fått löpa fritt och han älskar verkligen att bada. Se bara på dessa underbara bilder!

Blog image

Blog image

Blog image

Våren är här!Övrigt

Posted by Kristin Nilsen Sat, April 09, 2011 10:57:32

I alla fall känns det så idag. Solen skiner och det är precis lagom varmt ute. En härlig dag att tillbringa ute, vilket jag snart är på väg att göra med mina hundar. Hösten och vintern har varit upptecknad av mycket jobb så tiden har inte funnits till uppdateringar av hemsidan. Dock har jag nu tagit nya friska tag och försökt komma igång. Kristin har lovat att serva mig med nya bilder på hundarna som så småningom kommer att läggas upp här. Så kika gärna in snart igen, den engelska versionen är på gång!

Hälsningar - Webmaster

Fler valpbildermars 2010

Posted by Kristin Nilsen Thu, March 11, 2010 19:24:26

Denna kille heter Nirvana och är Charlie son

Blog imageBlog image

Charlie och Nova ute i snönBlog image

Charlies son - BrunoBlog image

Fler av Charlies valparfebruari 2010

Posted by Kristin Nilsen Thu, February 25, 2010 18:52:14

Charlies valpar hos kennel Molosse Antique bara växer och frodas! Kika bara på dessa små underverk. Mer information om kullen får ni genom att gå in på denna länk.

Far och dotterfebruari 2010

Posted by Kristin Nilsen Tue, February 16, 2010 21:39:17

Här är ett par bilder på pappa Charlie och dottern Nova.

Så äntligen är hon hemma!januari 2010

Posted by Kristin Nilsen Sun, January 31, 2010 15:51:10

I fredags var vi i Norge och hämtade hem vår nya lilla tjej. Denna tik är en dotter efter vår hane Charlie´och Zebrasomas Thora. Hon är full av energi och helt underbar. Mer bilder kommer så fort vi hunnit fotografera. Här nedan i armarna på uppfödarens dotter.

Blog image

Blog image